Beoordelingen van Fame Residence Lara


Beoordeling plaatsen

Beoordeling door Argjend ● mei 2018

Hotel10
Kamer10
Service10
Omgeving10
Eten10
Sport & Entertainment10
10

Ik was met mijn gezin naar fame residence in Lara, het was een prachtige hotel. Heerlijk eten, iederedag was er ander heerlijk eten. top locatie winkels in de buurt en vliegveld ook. Geweldige personeel, kindvriendelijk hotel. Leuke activiteiten voor jong en oud. Geweldige Spa. Fijne bedden en schone kamers. Goede WiFi. Alles was zeer netjes. Top hotel! Ik en mijn gezin komen zeker weer terug, echt een aanrader!


Beoordeling door Argjend ● januari 2019

Hotel10
Kamer10
Service10
Omgeving10
Eten10
Sport & Entertainment10
10

Beoordeling door Flora ● april 2018

Hotel10
Kamer10
Service10
Omgeving10
Eten10
Sport & Entertainment10
10

The hotel was realy great. There where many swimmingpools. The food was delicious. The staff are verry nice and helpfull. Its a great place for Family. IT is definitely recommended. We are definitely comming back!


Beoordeling door M.Hoti ● mei 2018

Hotel10
Kamer10
Service10
Omgeving10
Eten10
Sport & Entertainment10
10

Het Hotel is prachtig binnen en buiten, super mooi en heel netjes en zeer schoon. Gunstig gelegen aan het strand, dichtbij het vliegveld het straat waaraan het hotel gelegen is bevat heel veel winkels. Een zeer kindvriendelijke hotel met veel zwembaden heel veel mogelijkheden om te genieten. Eten was heerlijk, zuiver en gevarieerd. Alles wat je maar kunt wensen. Heel aardig personeel, erg hulpvaardig en klantgericht door de vriendelijkheid komen wij er graag terug. Ons “ Guestrelation” was een uitstekende dame die Elif Cetin heette ik wil haar van harte bedanken. Alles was geweldig


Beoordeling door ● januari 2013

Hotel10
Kamer10
Service10
Omgeving10
Eten10
Sport & Entertainment10
10

Beoordeling door ● januari 2013

Hotel10
Kamer10
Service10
Omgeving10
Eten10
Sport & Entertainment10
10

Beoordeling door Fame residence lara ● Augustus 2013

Hotel10
Kamer10
Service10
Omgeving10
Eten10
Sport & Entertainment10
10

Hasan Koc is the best Men


Beoordeling door Fame residence lara ● Augustus 2013

Hotel10
Kamer10
Service10
Omgeving10
Eten10
Sport & Entertainment10
10

Hasan Koc is the best Men


Beoordeling door w.tinge ● Juli 2010

Hotel9
Kamer9
Service10
Omgeving9
Eten10
Sport & Entertainment8
9.2

verschrikkelijk goed hotel geweldige bediening fantastisch eten prachtig zwembad lekker zandstrand gewoonweg perfect


Beoordeling door Alex Gijsbers ● Mei 2011

Hotel9
Kamer10
Service9
Omgeving8
Eten9
Sport & Entertainment8
8.8

Ik kan niet anders zeggen als GEWELDIG!


Beoordeling door Danny Boere ● Juli 2011

Hotel9
Kamer8
Service9
Omgeving9
Eten8
Sport & Entertainment9
8.7

Het was voor mij de eerste keer in turkeij en dat is zo super bevallen dat ik zeker weer terugga. Ook het hotel was fantastisch mooie zwembaden en zeer leuk personeel met name was er 1 jongen Kerim die was zo vriendelijk die wilde mij zelfs de stad antalya laten zien. Voor iedereen die nooit is geweest in turkeij gewoon doen. Gr, een meer dan tevreden vakantieganger.


Beoordeling door Wilma Pulles ● April 2011

Hotel9
Kamer7
Service9
Omgeving9
Eten7
Sport & Entertainment8
8.2

Geweldig hotel ...zeker gezien zijn prijs/kwaliteit verhouding. Heerlijke ligging t.o.v. vliegveld.... aan zee...een schitterende tuin en 7 heerlijke zwembaden. De kamers zijn niet super groot maar wel erg schoon, de bedden mochten voor mij wel wat zachter zijn. Een overvloed aan eten..de variatie mocht wat beter. Onwijs vriendelijk en hulpvaardig personeel wat je continuw probeert het je naar de zin te maken. Wij verbleven hier in april 2011 voor 15 dagen - in oktober 2011 voor 15 dagen en we hebben nu geboekt voor 20 december a.s. om daar dan te kerstdagen door te brengen, en gaan in april 2012 wederom met vrienden 15 dagen naar dit heerlijke hotel. Kortom...een echte aanrader.


Beoordeling door fam C ● Oktober 2010

Hotel8
Kamer10
Service8
Omgeving9
Eten8
Sport & Entertainment8
8.5

Erg mooi, schoon hotel. Buiten zwembaden zijn niet verwarmd dus erg koud water maar het zeewater is heerlijk. Leuk animatie team en geweldig personeel, vriendelijk en netjes. Ligging is ook goed, 15 km vanaf vliegveld en winkeltjes te kust en te keur aan overkant en aan de overkant een molen nederlands cafe, waar je kunt voetbal kijken als je daar geintereseerd in bent. Echte aanrader!!


Beoordeling door Antonia ● April 2012

Hotel9
Kamer9
Service9
Omgeving8
Eten9
Sport & Entertainment9
8.8

Prachtig hotel. Super aardig personeel. Leuk animatieteam. Schoon!!!!!!!!!!! Heerlijke zwembaden. Het eten erg lekker en gevarieerd. Zeker een aanrader!!!!!!!!!!!!!!


Beoordeling door Danny ● Maart 2012

Hotel10
Kamer9
Service10
Omgeving9
Eten9
Sport & Entertainment8
9.2

In maart 2012 & Maart 2013 verbleven wij telkens 1 week in dit SUPERGOED hotel. Telkens superbediening gekregen. Aanrader gaan zeker nog terug. Aangenaam is dat Mustafa aan de receptie Nederlands verstaat en spreekt. Al het personeel is zeer aardig en staat graag ter beschikking van de gasten om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. kort blij luchthaven, Aangenaam shoppen in de buurt of met shuttle/bus naar Antalya of Lara, Vele uitstap mogelijkheden Side, Manavgat, Sagalassos, Aspendos, ...




Vergelijk Fame Residence Lara bij 6 aanbieders Bekijk prijs