Foto's

Over Antalya

Fame Residence Lara ligt direct aan het prachtige zandstrand van Lara. Het kleine centrum van de toeristenstad ligt op enkele honderden meters. Antalya bevindt zich op 16 kilometer van de accommodatie. Hier komt u eenvoudig en goedkoop via de shuttleservice van het hotel. Een andere goede optie is het openbaar vervoer, dat beter bekend staat als de dolmusbus. De luchthaven van Antalya ligt op 14 kilometer van het hotel.

Het Las Vegas van Turkije

Lara staat bekend als het Las Vegas van Turkije. De stad heeft de bijnaam te danken aan de vele themahotels die aan de bekende hotelstraat liggen. Aan deze straat liggen bijvoorbeeld: het Titanic Beach Resort (een nabootsing van het schip de Titanic), Mardan Palace (het duurste hotel van Europa) en WOW Topkapi Palace (naar het bekende Topkapi-paleis). Het centrum van Lara beschikt over enkele winkels, restaurantjes en bars. Daarmee is het ook wel gezegd. Als u op zoek bent naar avontuur dan is een bezoek aan Antalya een aanrader.

Antalya

Antalya is de hoofdstad van de gelijknamige provincie. De stad heeft 1,1 miljoen inwoners en wordt ruim tien miljoen keer per jaar door buitenlandse toeristen bezocht. Het merendeel van de bezoekers gebruikt de luchthaven van Antalya namelijk als toegangspoort tot de Turkse Riviera. In de gigantische stad is werkelijk van alles te beleven. Attracties als de Hadrian's Gate brengen u terug naar het Romeinse tijdperk, terwijl het 18-daagse Antalya festival u de spirit van de stad in het heden laat zien. Bezienswaardigheden zijn verder onder andere het Ataturk Museum, het Konyaalti Beach Park en het Antalya Aquarium. Of u kunt met de kinderen naar de grote dierentuin van Antalya gaan.

Vergelijk Fame Residence Lara bij 5 aanbieders Bekijk prijs